Tips för en billigare resa

Att resa iväg på en semester är det många som inte tackar nej till. Det som dock kan stoppa många från att resa är ekonomi och tid. För många innebär en resa ca ett års planering och jobbande för att kunna ha råd. För en barnfamil med två medellöner som inkomst och alla kostnader som familjelivet innebär så kan man spara ihop en helt ok reskassa under ett år som sedan kan användas under de 5 veckorna med semester man har att tillgodogöra sig.

Det går helt klart att komma undan billigare med familjeresan. Det första man bör tänka på är att åka under lågsäsong och inte boka när alla andra också planerar att göra det. Istället för att köpa ett paket kan man hitta billigare boende om man tittar på lokala annonser, kanske kan ni hitta ett trevligt vandrarhem med familjerum? När det gäller flygresor ska man verkligen kolla runt bland olika resebyrårer, både offline och online. Är man väldigt flexibel med reseperioden ska man definitivt kolla in sista-minuten resor, har man is i magen finns många tusenlappar att spara. Det gäller att vara lite kreativ och undersöka istället för att boka första bästa resepaket.

Kommentarer inaktiverade.