Hyra stuga i Sverige

Under högsommaren väljer många svenskar att hyra stugor. Det är ett bra semesteralternativ och många har insett hur oslagbar den enastående naturen är i Sverige. Dessutom slipper man resa långväga för att slå sig till ro.

De svenska stugorna håller överlag en god standard och oftast ingår det förnödenheter såsom exempelvis toalett om man vill undvika utedasset. Givetvis finns det stugor med utedass om man tilltalas av den mer torftiga charmen. Detta innebär att stugpriserna varierar beroende på hur de är utrustade men såklart också hur de är belägna.  De kustnära stugorna brukar i många fall vara dyrare än stugor belägna inåt landet. Det spelar också roll huruvida en stuga är belägen nära en turistort eller inte.

I övrigt är det viktigt att du som stughyrare följer de avtal som upprättas, och betala anmälningsavgiften i god tid så inte bokningen upphävs. Med lite sunt förnuft följer också att man respekterar eventuella förbud som råder.

Om du skulle vara missnöjd med uthyrningen för att stugan eventuellt inte uppfyller vad som står i avtalet, så kan du höra av dig till allmänna reklamationsnämnden.

Hyr stuga i Sverige och välj bland mängder av alternativ.


Kommentarer inaktiverade.