Dubrovnik

Dubrovnik i Kroatien är en charmerande stad med vacker arkitektur. Staden har en hel del historia att berätta och mycket att ta intryck från vilket upplevs bäst genom att bara strosa omkring bland stadens torg och gränder. Den gamla stadsmuren är väl bevarad och turisten rekommenderas att ta en promenad på den och uppleva den fantastiska utsikten över dels staden men också över Adriatiska havet. Med närhet till havet har Dubrovnik den senaste tiden också blivit ett populärt turistmål för sol- och badsugna. Skärgården är enastående och de vackra stränderna är högst rogivande. Vill man ha fart och fläkt så kan man på kvällen ta pulsen på Dubrovniks nattliv. Det finns rikligt med dansklubbar och mysiga strandbarer varifrån man kan njuta av utsikten över havet.

Kommentarer inaktiverade.